Центр підтримки користувачів Nimses

Блокування інших користувачів

Щоб заблокувати профіль іншого користувача, зайди в його профіль. У правому верхньому кутку натисни  dots.png . Обери "Блокувати користувача".

Заблокований користувач не зможе надсилати тобі німи, писати повідомлення, залишати коментарі під твоїми постами, німати їх та додати тебе до Близьких. 

Ти завжди зможеш відмінити блокування у вкладці "Заблоковані користувачі", що знаходиться в Налаштуваннях SETTINGS_IN_PROFILE.png у твоєму Профілі ICON_MYPROFILE_INACTIVE.png.

Чи була ця стаття корисною?